Címkék

Gesztenyés kekszes sütés nélkül





30 dkg gesztenyemassza
30 dkg háztartási keksz
200 g habtejszín (Hulala)
5 dkg cukor
1 kávéskanál rum aroma
2 dl tej (szükség szerint)


A kekszeket beáztatjuk az előzőleg bekevert cukros-rumos tej keverékébe. A gesztenyemasszát kiengedjük és jó alaposan összetörjük. Egy nagy tányérra lerakunk 2 sor kekszet, jön a gesztenyemassza, és így sorban, míg minden el nem fogy. A tejszínt kemény habbá verjük és a desszert tetejére simítjuk, villával hullámokat húzunk a tetejére.




Hűtőbe rakjuk legalább 2 órahosszára. 



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!