Címkék

Téged is várnak a Kállósemjén Börzére!





   A Kállósemjéni Börze 2015 márciusában indult, kisállat kereskedés céljából.

1 hónap múlva a börze egyéb színes látnivalókkal bővült. Így került sor a régiségekre, alkatrészekre, gasztronómiára, táp, takarmányokra, növényekre és sok más érdekességre a sor. 



A Kállósemjén Börze látogatottságát, nagyban segítette a motoros közösség, Villásné Anikóval az élen. Anikó rendszeres látogatója a börzénknek, a helyszínen készített fényképeivel vitte a településünk jó hírnevét és a börzének remek lehetőségeit, melyet az ő által felügyelt motoros facebook csoportba rendre meg is osztott. 


Célként kitűztem, hogy a családokat is kicsalhassam e remek szabadidős tevékenységre, ezért hónapról-hónapra igyekeztem színesíteni, a programokat. Itt gondolva a gyermekekre is, nyakláncfestés, pónilovaglás, vattacukrozást vonultattunk fel a gyermekek kedvére. 

 

 

Tartottunk már itt Házi készítésű gyümölcsaszaló versengést is, hol Vinkler László és Rétközi András gyümölcsaszalói vetélkedtek majd a börzére látogatott vendégek kóstolásban is kivehették részüket. 

Kállósemjén Börze Facebook oldalt is üzemeltet www.facebook.com/kallosemjeniborze , hol nagy segítségemre van Bulyáki Zsolt igyekezete. Tapasztaltam, hogy kis gyermekes családok is nagy örömmel vesznek részt a település börzéjén. Visszajelzések alapján, Kállósemjénből elszármazó emberek is büszkén lapozgatják a Facebook oldalra feltöltött fotosorozatokat. 

A látogatóink elsősorban a megyéből érkező vendégek, de találkozhattunk már Hajdu-Bihar megyéből és Erdélyből érkező kereskedőkkel is. 



Minden hónap második vasárnapjára álltunk be a Kállósemjén Börze időpontjával, hogy más településen lévő börzékkel ne essen azonos időbe. Rendkívül sok jó emberrel megismerkedhettem a börze alkalmával, hol motorosok is szeretettel látogatnak hozzánk. 


Büszke vagyok hogy jótékony célokra is alkalmas és sikeres volt a rendezvényen tartott gyűjtési akciónk, hol beteg gyermekek részére csokoládékat és helyi gyermekek számára karácsonyi meglepetéseket gyűjtöttünk. Számomra is meglepetés volt hogy a helyi emberek és a motoros közösség közel 200 tábla csokoládét gyűjtött össze a gyermekek részére, örülünk hogy ezzel a gondolattal is hozzájárulhattunk a kicsik öröméhez!


Hátra lévő börze időpontjaink:

Várunk:   

Augusztus 13.
   Szeptember 10.
Október 15.
 November 12.
 December 10.
                            
        
Tisztelettel: Rétközi András
                          Börze felelős

Tel:  06-20/514-6292


Forrás:  www.facebook.com/kallosemjeniborze
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!