Címkék

Gesztenyealagút sütés nélkül recept





hozzávalók / 3 adag
40 dkg gesztenyemassza
1.5 teáskanál rum
4 dl hulala
1 csomag vaníliás cukor
5 dkg étcsokoládé
10 dkg babapiskóta
3 dl tej
1 ek dekorgyöngy (cukorvirágok)


Elkészítés
Kikeverjük rummal a gesztenyemasszát.
A sütőpapírra egy téglalapot kenünk a masszából, ami akkora legyen, hogy illeszkedjen az őzgerincformába.
Belehelyezzük a formába úgy, hogy a papír kívülre, a forma felé essen, eligazítjuk.
Habot verünk a tejszínből a vaníliás cukorral, lereszeljük a csokoládét, és a habhoz adjuk.
A habot rásimítjuk a gesztenyére úgy, hogy piskóta magasságú hely maradjon.
Végül a tetejét kirakjuk rumos tejben áztatott babapiskótával.

Hűtőbe tesszük legalább 2 órára.



Tálalás előtt kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és cukorvirággal díszítjük.



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!