Címkék

Dancs szelet





Hozzávalók:
Piskótához: 
4 tojásos piskóta 
Krém I.
25 dkg túró
5 dkg cukor
2 dl tejszín /Nálam Hullala/
1 cs. van. Cukor
pár csepp citrom leve,mehet bele egy kis citromhéj reszelve
Krém II.:
2 cs. csoki puding
10 dkg cukor
5 dl tej
25 dkg margarin 
Háztartási keksz / négyzet alakú / 
Tetejére:
3 dl tejszín
5 dkg porcukor
Tepsi méret: 32,5 X 22,5 cm 


Elkészítés:
A szokásos módon sütök egy 4 tojásos piskótát. 
Krém I : A túrót a cukorral, van. cukorral összekeverem,majd mehet bele a citrom leve,héja. A tejszínt a cukorral kemény habbá verem és óvatosan a túrós krémhez keverem. Ezt a krémet a piskóta tetejére simítom és hűtőbe tesszük, míg a második krém készül.
Krém II.:

A tejet a pudinggal és a cukorral összekeverem és sűrűre főzöm, majd a kihűlt krémhez keverem a margarint.



A háztartási kekszet langyon cukros tejbe megáztatjuk / tettem bele egy pici rumot is / és sorban rárakjuk az első krémünkre, majd erre a kekszes rétegre simítjuk a második krémünket. Kis időre megint hűtőbe tesszük. A tetejére: A tejszínhabot a cukorral kemény habbá verjük. Ha már megdermedt kicsit a felső krém is a sütin,rásimítjuk a tejszínt is. 
Tetejét reszelt csokival díszítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!



Forrás: www.facebook.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!