Címkék

Sertésdagadó kolbászhússal töltve





Hozzávalók:
1 kg dagadó
1 pár nyers kolbász
2 db hagyma
10 dkg tömlős magyaros sajt
olaj
piros arany
1 kanál darált sós pritamin paprika
bors
sütő zacskó

A burgonyagombóchoz:
1 kg burgonya
2 kanál vaj
10 dkg magyaros tömlős sajt
1 hagyma
bors,só


Elkészítés:
A dagadót felvágjuk és megtöltjük a kolbászhússal és összevarrjuk.
Kívülről bekenjük mindenhol piros arannyal.
A hagymát megpucoljuk karikára vágjuk és a sütő zacskóba tesszük a tömlős sajttal együtt,
A dagadót is a sütőzacskóba tesszük öntünk rá 1 dl vizet, és fél deci olajat. A darált pritamin paprikát is a zacskóba tesszük.
Lezárjuk a zacskót és kb. 2 óra alatt a sütőben készre sütjük.
A zacskót levágjuk róla, és tányérra tesszük a húst, majd leöntjük a zacskóban talált mártással.

Amíg a hús sül elkészítjük a köretet.



A burgonyát készre főzzük össze törjük az előre elkészített olajon dinsztelt hagymával, sajttal, fűszerekkel, vajjal, és ha a húsból maradt kevés mártás azt is adhatunk hozzá.
Olajos kézzel gombócokat formálunk a burgonyapüréből és a hús mellé kínáljuk.



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!