Címkék

Felszámolják a kétlaki életet Szabó Zsófiék – Nyíregyházára költözik?





Nyíregyháza – Szabó Zsófi azt nyilatkozta a Borsnak, hogy minden erejükkel azon vannak újdonsült férjével, hogy idén felszámolják két laki életüket. Mint ismeretes, Zsófit Budapestre köti a munkája, a férje, Zsolti viszont Nyíregyházán dolgozik. És mindenki arról kérdezgeti őket, mikor érkezik végre trónörökös a családba, ám a folyamatos ingázás megnehezíti a gyermekvállalást.
 

 

– Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind meg van ott, Nyíregyházán – magyarázta Zsófi a Borsnak.

Zsófi elárulta, hogy noha szereti a munkáját, képes lesz áldozatot hozni a kapcsolatuk érdekében. Vajon végül ő költözik Nyíregyházára?

Forrás: borsonline.hu




Nyíregyházán járt ruhapróbán Szabó Zsófi, és megosztott egy nagy titkot
Nyíregyháza – Szabó Zsófi egy fotós bejegyzés szerint a Facebookon Nyíregyházán járt ruhapróbán. De miért is? A kiírása szerint új szerepre készül.



Forrás:  www.szon.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!