Címkék

FEBRUÁR 1-TŐL NAGYON FONTOS VÁLTOZÁS JÖN MINDENKINEK, AKINEK KÉMÉNYE VAGY BÁRMILYEN KAZÁNJA VAN!




SZENZÁCIÓS HÍR ÉRKEZETT MINDENKINEK, AKINEK KÉMÉNYE VAGY BÁRMILYEN KAZÁNJA VAN!

Magyarország eddig kikönyörgött haladékkal mentette meg a gázzal fűtők jelentős részét egy több százezer forintos kiadástól!Ez azonban sajnos nem tarthat örökké és mivel rengetegen fűtenek gázzal, rengetegen használnak kazánt és kéményeket így Magyarországon ez tulajdonképpen létkérdés, főleg ilyen komoly hidegben!

 

 

FEBRUÁR 1-Től azonban fantasztikus változás jön, ugyanis a nálunk forgalomban lévő turbós kazánok mellette február 1-től forgalomba helyezik az új kazánrendeletnek megfelelő kondenzációs kazánokat, amelyeket már a kémények átalakítása nélkül is be lehet majd üzemelni.Több százezer, eddig turbós gázkészüléket használó család menekül meg az új típusú kazánnak köszönhetően!!!!

Február 1-től végre Magyarországon is forgalomba hozzák a BIASI TURBO kondenzációs ErP kazánokat, amelyek kondenzációs kazánok és a kémények átalakítása nélkül is használatba vehetők.

MIÉRT IS JÓ EZ? Mert a családok kihagyhatják a több százezres kéményátalakítást és a hosszadalmas engedélyeztetési folyamatot megspórolva cserélhetik le készülékeiket, ugyanis ezek az újonnan forgalomba kerülő BIASI TURBO kondenzációs készülékek teljesítik az EU-s rendeletben előírt 86 százalékos szezonális hatásfokot, de hagyományos működési rendszerben is alkalmazhatók” 




A készülék használata alumínium égéstermék-elvezetési rendszerek és azok gyűjtőkémény rendszereihez való csatlakoztatásához egyaránt engedélyezett.Az árát tekintve pedig szintén nem kell a szívünkhöz kapni, ugyanis már 200 ezer forint között összegért megvásárolhatók ezek a kazánok.

Biztosan sokan emlékeznek még a tavaly bevezetett A kazáncsere rendeletre, amelynek értelmében 2016. július 1-jétől kizárólag kondenzációs kazánok szerelhetők fel, a régi típusú turbo kazánoktól búcsút kell venni! Ha Magyarország nem kér haladékot az UNIO.tól, akkor idén télen több százezer család, több százezer háztartás maradhatott volna fűtés nélkül, ugyanis a törvény további pikantériája az, hogy azoknál a társasházaknál az égéstermék-elvezetés gyűjtőkéményen vagy úgynevezett ALU egyedi füstgázelvezetésen keresztül történik. Ugyanis a szabály értelmében, ha a ház egyik lakójának régi típusú kazánja elromlik, akkor az összes lakó köteles vállalni a több mint félmilliós kazáncsere és kéményátalakítási költséget, mert gyűjtőkéménybe csak azonos típusú készülékek köthetők be” – magyarázta a Szerelvénybolt Kft. szakembere.


Forrás:  www.palyazatfigyelo.info
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!