Hozzávalók:
1 kg pulykacomb filé
3 db nagy hagyma
1 fej fokhagyma
3 ek. lecsó
1 dl paradicsomlé
bors
olaj
pirospaprika
majoranna
1 cs. francia saláta zöldség keverék
A sajt kroketthez:
30 dkg trappista sajt
2 tojás
2 ek. liszt
só
olaj
Elkészítés:
A franciasaláta zöldségeket enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük.
A pulyka combot apróra vágjuk, a hagymát karikára vágjuk és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a pulyka combot és kb 5 percig pirítjuk. Felöntjük vízzel, fűszerezzük a pirospaprika kivételével és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.
Mikor megfőlt a hús, rászórjuk a pirospaprikát és hozzáadjuk az előzőleg megfőzött zöldségeket. Pár perc alatt össze főzzük.
A sajtkroketthez a sajtot lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Forró olajban kisütjük, a húsos raguval kínáljuk.
1 kg pulykacomb filé
3 db nagy hagyma
1 fej fokhagyma
3 ek. lecsó
1 dl paradicsomlé
bors
olaj
pirospaprika
majoranna
1 cs. francia saláta zöldség keverék
A sajt kroketthez:
30 dkg trappista sajt
2 tojás
2 ek. liszt
só
olaj
Elkészítés:
A franciasaláta zöldségeket enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük.
A pulyka combot apróra vágjuk, a hagymát karikára vágjuk és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a pulyka combot és kb 5 percig pirítjuk. Felöntjük vízzel, fűszerezzük a pirospaprika kivételével és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.
Mikor megfőlt a hús, rászórjuk a pirospaprikát és hozzáadjuk az előzőleg megfőzött zöldségeket. Pár perc alatt össze főzzük.
A sajtkroketthez a sajtot lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Forró olajban kisütjük, a húsos raguval kínáljuk.