hozzávalók / 4 adag
1 csomag leveles tészta
30 dkg darált pulykahús (vagy bármilyen hús)
160 g melegszendvicskrém (vagy 1 doboz mexikói)
1 ek szezámmag
10 dkg trappista sajt
bors ízlés szerint
1 ek napraforgó olaj
elkészítés
A leveles tésztát kinyújtjuk, pohárral köröket vágunk ki belőle.
A darált húst olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a doboz mexikóit és a borsot, és elkeverjük.
Minden körre rakunk a masszából.
Felhajtjuk, villával visszanyomkodjuk a széleit, és a tetejét szezámmaggal szórjuk illetve reszelt sajttal.
A sütőt előmelegítjük, a tepsit kiolajozzuk, majd belerakjuk a párnácskákat, és készre sütjük.
1 csomag leveles tészta
30 dkg darált pulykahús (vagy bármilyen hús)
160 g melegszendvicskrém (vagy 1 doboz mexikói)
1 ek szezámmag
10 dkg trappista sajt
bors ízlés szerint
1 ek napraforgó olaj
elkészítés
A leveles tésztát kinyújtjuk, pohárral köröket vágunk ki belőle.
A darált húst olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a doboz mexikóit és a borsot, és elkeverjük.
Minden körre rakunk a masszából.
Felhajtjuk, villával visszanyomkodjuk a széleit, és a tetejét szezámmaggal szórjuk illetve reszelt sajttal.
A sütőt előmelegítjük, a tepsit kiolajozzuk, majd belerakjuk a párnácskákat, és készre sütjük.