Címkék

Halacska csirkemájjal, zöldhagymaszárral töltve





HOZZÁVALÓK
1 levelestészta
40 dkg csirkemáj
1 hagyma 
pirospaprika,
bors,vegeta,
majoranna,
olaj
2 kanál lecsó
zöldhagymaszár
1 tojássárgája


ELKÉSZÍTÉS
1.Pörköltet készítünk ,apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük,
beletesszünk a lecsót a fűszereket ,és az 
apróra vágott csirkemájat .készre főzzük.
2.2 db levelestésztát kinyújtunk téglalap alakúra ,a közepére tesszük a májat és a össze vágott zöldhagyma szárat.
3.Először a hal farkát alakítjuk ki,majd bevagdossuk két oldalt a tészta széleit és egymásra hajtjuk,végül a fej rész marad ,én szemnek köménymagot használtam,a hal úszójának háromszögeket kell kivágni.

4.Egészet lekenjük tojássárgájával és készre sütjük.



Jó étvágyat kívánunk!



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!