Hozzávalók:
A tésztához:
Egy 6 tojás piskóta / Készíthetitek 3 x 2 tojásossal is /
Az a lényeg,hogy 6 lapunk legyen.
A krémhez:
2 csomag tejszín ízű pudingpor 6 dl tej 10 dkg cukor 25 dkg margarin Máz: 20-25 dkg ét csoki,2-3 evőkanál étolaj
Elkészítés: A kihűlt piskótát én háromba vágtam és azt még hosszában megfeleztem, így lett 6 csík lapom. A krémhez a pudingporokat a cukorral, a tejjel simára kevertem és sűrűre főztem, majd hagytam kihűlni.
Ezután puha margarinnal összekevertem.
A tésztához:
Egy 6 tojás piskóta / Készíthetitek 3 x 2 tojásossal is /
Az a lényeg,hogy 6 lapunk legyen.
A krémhez:
2 csomag tejszín ízű pudingpor 6 dl tej 10 dkg cukor 25 dkg margarin Máz: 20-25 dkg ét csoki,2-3 evőkanál étolaj
Elkészítés: A kihűlt piskótát én háromba vágtam és azt még hosszában megfeleztem, így lett 6 csík lapom. A krémhez a pudingporokat a cukorral, a tejjel simára kevertem és sűrűre főztem, majd hagytam kihűlni.
Ezután puha margarinnal összekevertem.
A piskótalapokat egyenként megkentem a krémmel és mindegyik krémes lapra olvasztott csokit csorgattam.4,5 dl tejszínt kemény habbá vertem és azzal díszítettem. Tepsi méret: 32,5 x 22,5 cm
Forrás: www.facebook.com