Címkék

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával





Hozzávalók:
1 kg sertés comb
magyaros fűszerkeverék
olaj
20 dkg gyöngyhagyma,bors
1 db sütő zacskó


Elkészítés:
A combot megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
Sütő zacskóba tesszük ,fűszerezzük és kevés olajat adunk hozzá, a zacskót lezárjuk, 1-2 helyen megszurkáljuk, és készre sütjük.
Mikor megsült, kiborítjuk egy nagy tányérra.

Megpucoljuk a gyöngyhagymát, majd kevés olajon megpároljuk, a hús mellé rakjuk.



Köretként rizi bizit készítünk hozzá.



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!