Címkék

Májas zöldhagymás csavart recept





hozzávalók / 4 adag
A tésztához
1 csomag leveles tészta
A töltelékhez
15 dkg kenőmájas
6 közepes db zöldhagyma (szára)
só ízlés szerint

A tetejéhez
1 ek szezámmag
1 db tojássárgája
A tepsi kikenéséhez
1 ek napraforgó olaj


elkészítés
A leveles tésztát engedjük ki. Lisztezett deszkán két egyforma lapot nyújtsunk belőle, a lapok legyenek vékonyak.
Az alsó lapot kenjük be májkrémmel, majd szórjuk meg az apróra vágott hagymaszárral.
Erre tegyük rá a másik lapot, nyomjuk össze.
A tetejét kenjük be tojássárgájával, szórjuk rá a szezámmagot és a sót.
Vékony csíkokat vágjunk belőle, és utána tekerjük meg.

Olajozott tepsiben sütőben készre sütjük.



Jó étvágyat kívánunk!



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!