Címkék

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal





Nagy kedvencünk a kínai étel. A csirkemell nagyon drága. Olcsóbban akartam kihozni, így esett a válsztásom a zalai felvágottra. Így sem rossz.

hozzávalók / 4 adag
1 üveg édes-savanyú mártás (vagy édes-savanyú csirke alappor)
20 dkg felvágott (zalai)
1 nagy fej vöröshagyma
1 db piros kaliforniai paprika (nagyobb)
20 dkg ananászkonzerv
0.5 dl ananászlé (a konzervből)
4 gerezd fokhagyma
1 ek napraforgó olaj
2 dl víz (az alapporhoz)


elkészítés
A kockára vágott zalai felvágottat olajon megpirítjuk.
Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát, paprikát és fokhagymát.
3 perc után hozzáadjuk az ananászkonzervet.
2 perc további pirítás után öntsük rá fél dl-t az ananászkonzerv levéből, 2 dl hideg vizet és a tasak tartalmát.

Jól elkeverve még 5 percig pároljuk.



Tálaljuk rizzsel vagy spagettivel.



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!