Címkék

Gombás hagymás sült hal recept




Hozzávalók: 60 dkg ponty (4 szelet), 20 dkg gomba, 2 ek. étolaj, 2 dkg liszt, 5 dkg vöröshagyma, 5 dkg zöldpaprika, 5 dkg paradicsom, só, bors.

Elkészítése: A halszeleteket lesózva egy óráig állni hagyjuk, majd beforgatjuk a lisztbe, a felmelegített olajban, mindkét oldalát elősütjük, és egy lábasba rakjuk. A visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, és pici vizet hozzáadva majdnem készre pároljuk.



Ekkor hozzáadjuk a felkarikázott zöldpaprikát, paradicsomot, és az elősütött halra öntjük. Fedő alatt rövid ideig együtt pároljuk. Rizs körettel finom.

Forrás:  www.news.noinetcafe.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!