Hozzávalók: 60 dkg ponty (4 szelet), 20 dkg gomba, 2 ek. étolaj, 2 dkg liszt, 5 dkg vöröshagyma, 5 dkg zöldpaprika, 5 dkg paradicsom, só, bors.
Elkészítése: A halszeleteket lesózva egy óráig állni hagyjuk, majd beforgatjuk a lisztbe, a felmelegített olajban, mindkét oldalát elősütjük, és egy lábasba rakjuk. A visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, és pici vizet hozzáadva majdnem készre pároljuk.
Elkészítése: A halszeleteket lesózva egy óráig állni hagyjuk, majd beforgatjuk a lisztbe, a felmelegített olajban, mindkét oldalát elősütjük, és egy lábasba rakjuk. A visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, és pici vizet hozzáadva majdnem készre pároljuk.
Ekkor hozzáadjuk a felkarikázott zöldpaprikát, paradicsomot, és az elősütött halra öntjük. Fedő alatt rövid ideig együtt pároljuk. Rizs körettel finom.
Forrás: www.news.noinetcafe.hu
Forrás: www.news.noinetcafe.hu