Tésztához:
Mérce: 2 dl-es pohár
2 pohár glutén-laktózmentes liszt
½ pohár laktózmentes tej
½ pohár étolaj
2 db tojás
3-4 teáskanál update1 eritrit alapú édesítő
1 cs. sütőpor
20 g vaníliás cukor (update 1 Xilit alapú)
Elkészítés:
A tésztához valókat összedolgozzuk. A muffin formát margarinnal kikenjük vagy muffin papírt teszünk bele.
Mérce: 2 dl-es pohár
2 pohár glutén-laktózmentes liszt
½ pohár laktózmentes tej
½ pohár étolaj
2 db tojás
3-4 teáskanál update1 eritrit alapú édesítő
1 cs. sütőpor
20 g vaníliás cukor (update 1 Xilit alapú)
Elkészítés:
A tésztához valókat összedolgozzuk. A muffin formát margarinnal kikenjük vagy muffin papírt teszünk bele.
A masszát a formába adagoljuk, majd a felszelt banánból pár szeletet nyomkodunk a tésztába. 20-25 perc alatt készre sütjük. Sütési idő sütőfüggő! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Forrás: www.facebook.com