Címkék

Roppanós sertéskebab kukoricásan





hozzávalók / 3 adag
0.5 kg darált sertéshús (vagy más hús)
1 db vöröshagyma
3 ek olívaolaj
6 gerezd fokhagyma
10 szál koriander (friss levél)
0.5 kk szódabikarbóna (roppanóság kedvéért)
gyömbér ízlés szerint
chili ízlés szerint
köménymag ízlés szerint
70 g csemegekukorica4


elkészítés
A hagymát olívaolajon lepirítjuk
A darált húst összekeverjük a sült hagymával, fűszerekkel és a kukoricával.
Kebab formákat gyúrunk.
Sütőben készre sütjük.
Én köretként birsalma kompótot adtam hozzá.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
költség: 1000 Ft

elkészítettem: 2 alkalommal



Jó étvágyat kívánunk!



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!