Címkék

Gesztenyés sertéskaraj szőlős bormártással recept





hozzávalók / 4 adag
1 kg sertés rövidkaraj
20 dkg gesztenyemassza
10 dkg müzli
4 db tojás
20 dkg trappista sajt
15 dkg finomliszt
1 ek méz
2 dl fehérbor
1 ek citromlé
30 dkg szőlő
1 ek vaj
3 dl napraforgó olaj


elkészítés
A csont nélküli sertéskarajt megmossuk, vékonyra vágjuk, kissé kiverjük.
Mindegyik hús közepére teszünk az édes gesztenyemasszából, és visszahajtjuk.
A tojásokat felverjük, beletesszük a reszelt sajtot, a müzlit, és jól összekeverjük.
Előbb lisztbe, majd a tojásba, újból lisztbe forgatjuk a húsokat, és forró olajban kisütjük.

A bormártáshoz az 1 kanál vajat és 1 kanál lisztet összepirítjuk, felöntjük fehérborral, elkeverjük benne az 1 kanál mézet, az 1 kanál citromlevet,bele tesszük a szőlőt  összerottyantjuk, és a hús mellé tálaljuk.



Jó étvágyat kívánunk!



Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!