Hozzávalók:
A szokásos módon sütünk egy négy tojásos kakaós piskótát, /vagy 2x2 tojásosat./ 24x16 cm-es tepsiben.
Krém:
2 cs. fehércsokoládés pudingpor
10 dkg fehér csokoládé
5-10 dkg cukor Ízlés szerint
4 dl tej
1,5 dl Hulala tejszín
Elkészítés:
A piskótát a szokott módon megsütjük. A pudingot a cukorral, tejjel elkeverjük és folyamatos keverés mellett, sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a csokit is és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük és a kihűlt pudingos krémbe óvatosan belekeverjük.
A szokásos módon sütünk egy négy tojásos kakaós piskótát, /vagy 2x2 tojásosat./ 24x16 cm-es tepsiben.
Krém:
2 cs. fehércsokoládés pudingpor
10 dkg fehér csokoládé
5-10 dkg cukor Ízlés szerint
4 dl tej
1,5 dl Hulala tejszín
Elkészítés:
A piskótát a szokott módon megsütjük. A pudingot a cukorral, tejjel elkeverjük és folyamatos keverés mellett, sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a csokit is és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük és a kihűlt pudingos krémbe óvatosan belekeverjük.
Az egyik piskótára kenjük a krém felét, majd rátesszük a másik piskótát és erre kerül a krém másik fele. Tetszés szerint díszítjük. Én étcsokival díszítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Forrás: www.facebook.com