1 csomag háztartási keksz
1 csomag piskótakorongok
1 csomag étcsokoládés pudingpor
3 db Sport szelet csokoládé
6 dl tej
2 evőkanál cukor
1 evőkanál rum aroma
12,5 dkg margarin
A tetejére:
2 db Sport szelet csokoládé
kicsi olaj
kicsi víz
A díszítéshez:
1 db kókuszos csokoládé
kicsi olaj
kicsi víz
1 evőkanál kókuszreszelék
1 evőkanál mazsola
A pudingot kevés tejben a cukorral elkeverjük. 5 dl tejet feltesszük a tűzre a vajjal és a darabolt csokoládéval. Beleöntjük a pudingot a tejbe, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. 1 dl tejbe beleöntjük a rum aromát, és ebbe áztatjuk bele a kekszeket, a piskótatallérokat.
Egy 30 cm-es, magas falú hosszúkás tepsiformát kibélelünk sütőpapírral. Beletesszük a piskótakorongokat, jön a krém, utána a keksz és megint krém, míg el nem fogy. Másnapig hűtőbe tesszük.
1 csomag piskótakorongok
1 csomag étcsokoládés pudingpor
3 db Sport szelet csokoládé
6 dl tej
2 evőkanál cukor
1 evőkanál rum aroma
12,5 dkg margarin
A tetejére:
2 db Sport szelet csokoládé
kicsi olaj
kicsi víz
A díszítéshez:
1 db kókuszos csokoládé
kicsi olaj
kicsi víz
1 evőkanál kókuszreszelék
1 evőkanál mazsola
A pudingot kevés tejben a cukorral elkeverjük. 5 dl tejet feltesszük a tűzre a vajjal és a darabolt csokoládéval. Beleöntjük a pudingot a tejbe, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. 1 dl tejbe beleöntjük a rum aromát, és ebbe áztatjuk bele a kekszeket, a piskótatallérokat.
Egy 30 cm-es, magas falú hosszúkás tepsiformát kibélelünk sütőpapírral. Beletesszük a piskótakorongokat, jön a krém, utána a keksz és megint krém, míg el nem fogy. Másnapig hűtőbe tesszük.
Másnap tányérra borítjuk és lehúzzuk róla a papírt. A tetejére a 2 db csokoládét összevagdossuk, olajjal, vízzel összefőzzük, majd a tortát bevonjuk vele. A díszítéshez a csokoládét felvagdossuk, az olajat, vizet, kókuszt, mazsolát pár perc alatt összefőzzük és csak torta tetejére halmozzuk. Tálalás előtt egy órára hűtőbe tesszük.
Forrás: gyorgyisegek.blogspot.hu