Címkék

Burgonya pürével sonkával töltött, csirke combos batyu





Hozzávalók
50 dkg csirke combok
1 csomag leveles tészta
1 magyaros tömlős sajt
burgonya püré
10 dkg füstölt sonka 
2 tojássárgája
magyaros fűszerkeverék ,bors olaj

ELKÉSZÍTÉS
1.A csirke combot ,fűszeres vízben puhára pároljuk ,majd olajban borssal kevés magyaros tömlős sajttal lepirítjuk.
2.A sonkát apró kockára vágjuk olajon 5 percig süssük,mald hozzá keverjük a burgonya püréhez .
3.A leveles tésztát liszten kinyújtjuk ,nem túl vékonyra, és nagy négyszögeket vágunk belőle ,A közepére halmozzuk a burgony pürét ,nyomunk rá sajtot és bele állítjuk a csirke combot.
4.Felhajtjuk cérnával lekötjük .ollóval kiformázzuk a tészta széleit.Lekenjük tojássárgájával és a sütőben készre sütjük.




Jó étvágyat kívánunk!


Forrás:  gyorgyisegek.blogspot.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!