Címkék

Jócskán drágul a sertéshús, a virsli és a párizsi is





Jelentősen emelkedtek a húsipari ágazat költségei, és ez annak ellenére, hogy a sertéshús áfáját csökkentették, minden bizonnyal érezhető áremelkedéshez vezet. Nemcsak a hús drágulhat, hanem a húskészítmények is, mint a virsli, a párizsi, a kolbász.
 

 

A párizsik és a virslik az előírás szerint már legalább 51 százalék húst kell hogy tartalmazzanak, egyes kolbászok és szalámik gyártásánál pedig megtiltották a csontokról mechanikusan lefejtett hús felhasználását. Szakemberek szerint mindez a fogyasztói árak emelkedését vonja maga után.



Annak ellenére, hogy a sertéshús áfáját csökkentették, annak bevezetése óta 25 százalékkal emelkedtek az árak – írja a Világgazdaság.hu.


Forrás:  www.nlcafe.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: 

MEGGYÓGYULNI!

SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, 

HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! 
Adószám: 18557071-1-09  

Támogassa a rákos beteg gyermekek gyógyulását adója 1%-ával! 

Kattints ide:  http://www.remenyalapitvany.hu 

Köszönjük szépen!