Annyiszor figyelmeztetnek: OLVASSUK EL MI VAN A TERMÉKBEN, MIELŐTT MEGVESSZÜK!
"Reggel úgy döntöttem hogy melegszendvicset készítek. Vettem Trappista sajtot, de amikor ettem, mintha valami műanyagot fogyasztottam volna...
Elolvastam az összetevők leírását, és megdöbbentem azon, amit a wikipédia segítségével sikerült kielemezni.
1. Szilárdító anyag: Kálcium-clorid. Leginkább útszórósóként hasznosítják, viszont kitűnő vízkiszorító képességgel rendelkezik.
2. Tartósítószer: Kálium-Nitrát!! A fekete puskapor fő összetevője!
3. Színezőanyag: Annetto, ami emberi fogyasztásra alkalmas, de teljesen felesleges.
"Reggel úgy döntöttem hogy melegszendvicset készítek. Vettem Trappista sajtot, de amikor ettem, mintha valami műanyagot fogyasztottam volna...
Elolvastam az összetevők leírását, és megdöbbentem azon, amit a wikipédia segítségével sikerült kielemezni.
1. Szilárdító anyag: Kálcium-clorid. Leginkább útszórósóként hasznosítják, viszont kitűnő vízkiszorító képességgel rendelkezik.
2. Tartósítószer: Kálium-Nitrát!! A fekete puskapor fő összetevője!
3. Színezőanyag: Annetto, ami emberi fogyasztásra alkalmas, de teljesen felesleges.
A lényeg a kálium, ami elősegíti a rákos sejtek burjánzását! Ezért tömik vele tele az ételeinket?!
A saját magunk készítette élelmiszerek felé kell fordulni, amennyire csak lehet, Osszátok meg! Köszönöm!"
Forrás: http://doktorgodeny.hu/ezt-etetik-meg-velunk-trappista-sajtkent
A saját magunk készítette élelmiszerek felé kell fordulni, amennyire csak lehet, Osszátok meg! Köszönöm!"