Egy finom Tepsis csülök hagymával és krumplival ebédre vagy vacsorára?
Hozzávalók:
1,5 kg csülök
5-8 db krumpli
2 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
só
bors
ételízesítő
étolaj
HOZZÁVALÓK
Elkészítés: A csülköt megmosom. Egy edénybe engedek vizet, megsózom, beleteszem a csülköt, felteszem főni kb. fél órát. Ha kész, bevagdosom, a vágott részeket megfűszerezem, majd teszek közé hagymát.
Egy tepsibe olajat öntök, beleteszem a csülköt, körberakom a felkarikázott krumplival, és azt is megfűszerezem. Így kb. 1 órát hagyom sülni 200 fokra előmelegített sütőben.
Hozzávalók:
1,5 kg csülök
5-8 db krumpli
2 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
só
bors
ételízesítő
étolaj
HOZZÁVALÓK
Elkészítés: A csülköt megmosom. Egy edénybe engedek vizet, megsózom, beleteszem a csülköt, felteszem főni kb. fél órát. Ha kész, bevagdosom, a vágott részeket megfűszerezem, majd teszek közé hagymát.
Egy tepsibe olajat öntök, beleteszem a csülköt, körberakom a felkarikázott krumplival, és azt is megfűszerezem. Így kb. 1 órát hagyom sülni 200 fokra előmelegített sütőben.
1 óra elteltével kiveszem, körberakom a már felkarikázott és besózott hagymával, nyomok rá fokhagymát, majd alufóliát teszek a tetejére, és még kb. fél óráig sütöm.
Tálaláskor paradicsomot, paprikát, vagy akármilyen más zöldséget adhatok hozzá.
Forrás: www.mindmegette.hu